Spækhugger

Havdyr fra Papo
Varenummer:   17153
Lev.: 1-2 dage
Pris ved 1 90,00 DKK

Antal
Køb
Spækhuggeren med sine karakteristiske afmærkninger hører til delfin familien, hvoraf den er den største. Den findes spredt ud i alle jordens have, hvor den lever af både fisk, havskildpadder, havfugle, hajer, sæler, søkøer og endda andre tandhvaler, hvilket placerer spækhuggeren øverst i den maritime fødekæde. Den har et frygtindgydende ry og kan let kendes på den karakteristiske rygfinne.

Mål: 19.00 cm x 9.50 cm x 9.50 cm