Brun bjørneunge

Brun bjørneunge

Vilde dyr fra Papo
Varenummer:   17251
Lev.: 1-2 dage
Pris ved 1 40,00 DKK

Antal
Køb
Den brune bjørn er den mest udbredte bjørneart i verden.
Den brune bjørn parrer sig kun hvert tredje år og først når bjørnen er blevet kønsmoden som to til fire årig. Efter en drægtighedsperiode på syv-otte måneder føder hunbjørnen to til fire unger, som er små, blinde og næsten nøgne. Synet får de, når de er fire-fem uger gamle. Ungerne fødes inde i bjørnens vinterhule. Ungerne dier hos moderen i tre-fire måneder og forlader først hulen efter cirka fire måneder.
Ungerne kan klare sig selv efter halvandet til to år.

Mål: 6.00 cm x 2.00 cm x 3.00 cm

Alder: fra 3 år